CES 2015 – Șosetele inteligente te ajută să te menții în formă [VIDEO]

CES 2015 - Șosetele inteligente te ajută să te menții în formă [VIDEO]

Avem ceasuri inteligente și ochelari inteligenți, tricouri care ne măsoară ritmul cardiac, iar acum au apărut și șosetele inteligente, iar cei de la Engadget le-au văzut la CES 2015.

V-ați pus vreodată problema că șosetele pe care le purtați nu sunt suficient de inteligente? Nici noi, dar o companie americană crede că va revoluționa industria cu ajutorul acestui gadget purtabil.

Cu toate că unii încă așteaptă șosetele care se spală sau se cârpesc singure, acum, mulțumită celor de la Sensoria, avem ciorapi capabili să ne măsoare pașii și să ne spună cât de eficient facem mișcare.

O serie de senzori plasați pe talpile ciorapilor sunt capabili să măsoare cadența pașilor, lungimea lor și viteza de deplasare.

Întreaga șosetă are conectori electronici în țesătură și datele sunt preluate de un dispozitiv similar unei brățări care se montează peste șosetă, pe tibie. Respectivul dispozitiv rezistă șase ore la o singură încărcare și dispune de aplicație pentru iOS, Android și Windows Phone.

O pereche de șosete și senzorul pentru picior costă 199 de dolari, iar cei care vor încă trei perechi de ciorapi vor mai scoate din buzunar 59 de dolari. Compania garantează că șosetele inteligente rezistă la 35 de spălări. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: