CES 2015 – Phaz P2, căștile care îți încarcă telefonul atunci când asculți muzică

CES 2015 - Phaz P2, căștile care îți încarcă telefonul atunci când asculți muzică

La CES 2015 am văzut fel de fel de lansări de la giganții tehnologiei. Totuși, și firmele mici vin cu inovații, iar căștile Phaz P2 sunt exemplul perfect în această situație.

Cu toate că firma Phaz Music există de numai doi ani în industria accesoriilor audio, a știut cum să se facă remarcată la CES 2015.

Cum ieși în evidență atunci când ai competitori precum Beats sau Bose? Vii cu un produs care oferă atât calitate a sunetului, cât și o funcționalitate cu adevărat utilă pentru utilizatori.

FOTO Engadget

Fără a se baza pe artificii de genul panourilor tactile pe laterale, sau a conectivității NFC, căștile Phaz P2 reușesc să impresioneze.

Acestea sunt dotate cu un acumulator Li-Ion ce poate fi folosit pentru a reîncărca dispozitivele utilizatorilor în timp ce aceștia ascultă muzică.

Căștile sunt, practic, un acumulator portabil capabil să redea muzică la calitate foarte bună. Sunetul ar trebui să îi mulțumească pe majoritatea audiofililor, Phaz P2 fiind dotate cu drivere de 40mm cu magneți neodim.

Căștile sunt dotate atât cu un cablu micro USB, cât și cu o mufă jack de 3.5mm. Căștile vor costa 249 de dolari și vor putea fi precomandate de pe site-ul producătorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: