CES 2015 – Lenovo Yoga 3 se reinventează prin versiuni de 11 şi 14 inci

CES 2015 - Lenovo Yoga 3 se reinventează prin versiuni de 11 şi 14 inci

Lansat iniţial într-o variantă cu o diagonală de 13 inci, este acum disponibil şi cu ecrane de 11 sau 14 inci.

Cei de la Lenovo fac tot posibilul să acopere o plajă cât mai mare de clienţi prin intermediul unor produse din ce în ce mai variate. În definitiv, este foarte greu în această piaţă volatilă să-ţi menţii poziţia de cel mai popular producător de PC-uri, dacă nu te reinventezi în permanenţă.

De această dată este vorba de unul dintre cele mai populare, portabile şi performante produse ale companiei. Lenovo Yoga 3, un hibrid lansat în urmă cu doar câteva luni, este transpus acum în jurul unor panouri de 11 şi 14 inci. La doar 1,02 kilograme, varianta de 11 inci ar putea fi cel mai uşor laptop la ora actuală al chinezilor, perfect pentru deplasări. Fratele său mai mare, de 14 inci, este aproape identic ca dimensiune cu varianta de 13,3 inci, cu menţiunea că rama din jurul ecranului s-a micşorat un pic pentru a face loc display-ului mai generos.

Autonomia noilor sisteme ar trebui să fie un pic mai mare decât ce am văzut până acum în această gamă de produse, datorită utilizării noilor procesoare Intel Core M. Partea audio a beneficiat de asemenea de un upgrade prin combinaţia dintre un sistem audio JBL şi tehnologia proprietară Waves. Deşi nu avem încă o idee clară legată de disponibilitate şi preţuri de achiziţie, trebuie totuşi să aveţi în vedere faptul că vorbim de . Ambele modele sunt dotate cu panouri IPS de calitate, iar modelul de 14 inci poate fi achiziţionat cu un GPU NVIDIA pentru gaming ocazional.