CES 2015 – Cum poți încărca un iPhone în 15 minute

CES 2015 - Cum poți încărca un iPhone în 15 minute

Deşi cei de la Apple nu s-au lăudat cu abilităţile de încărcare rapidă din iPhone 6, a apărut un gadget care vă duce bateria la 100% în doar 15 minute.

Indiferent cât de mare este capacitatea bateriei unui smartphone, aproape orice model lansat recent, inclusiv iPhone 6, cu mari dificultăţi vă permite să staţi două zile departe de priză. Din acest motiv, din ce în ce mai mulţi dintre noi am început să folosim precum cel de mai sus. De dimensiunea unui hard disk extern, un astfel de gadget vă face viaţa mai uşoară în deplasări, indiferent dacă vă petreceţi cea mai mare parte a timpului prin oraş sau dacă fugiţi câteva zile pe munte cu cortul.

ibattz_thumb.jpg

Faţă de multe alte dispozitive similare, gadgetul celor de la ibattz se diferenţiază prin . Cu numele sugestiv de ASAP Charger, ASAP fiind o prescurtare de la „as soon as possible” (n.r. – cât mai repede cu putinţă), acest gadget poate încărca dispozitivele compatibile cu 20V şi 2 amperi. Spre comparaţie, un încărcător standard se rezumă la combinaţia de cinci volţi cu un amper. În practică, aceste valori se traduc într-un timp de încărcare de doar 15 minute pentru un iPhone 6, de la zero la 100%.

Momentan nu avem încă un preţ de achiziţie pentru ibattz ASAP Charger sau o dată precisă începând cu care îl putem achiziţiona, dar ştim că va fi disponibil în două capacităţi, de 5.600 mAh şi 11.200 mAh.

Citește și: