Cele mai utile funcţii din Photoshop ajung într-o aplicaţie gratuită

Cele mai utile funcţii din Photoshop ajung într-o aplicaţie gratuită

Amatorii de editare foto în deplasare au primit cadou de la Adobe o nouă aplicaţie gratuită cu toate funcţiile necesara intitulată Photoshop Fix.

Deja de câţiva, cei de Adobe au început să lanseze aplicaţii mobile din ce în ce mai utile, majoritatea gratuite. Acestea nu transpun neapărat toate funcţiile din Photoshop de pe desktop pe mobil, dar vă ajută totuşi să obţineţi rezultate surprinzătoare. Mai mult decât atât, sunt mult mai uşor de folosit, eliminând nevoia parcurgerii unui tutorial pentru a înţelege mai bine cu ce se ocupă fiecare buton.

Pe de-o parte, aceste aplicaţii au ca scop scăderea pirateriei pentru Photoshop, care în ultimii ani a crescut foarte mult. Pe aceeaşi idee, în urmă cu ceva timp, Adobe a lansat un serviciu lunar de 10 dolari prin care puteţi avea acces la cele mai noi versiuni Photoshop şi Lightroom.

Revenind însă la lansarea de astăzi, Photoshop Fix este unealtă perfectă pentru retuşarea rapidă a micilor imperfecţiuni dintr-o imagine. Iar dacă aceasta nu este suficientă, puteţi apela la Photoshop Mix, Photoshop Draw sau Illustrator Sketch, disponibile deja în App Store. Prin intermediul unor unelte foarte populare, precum Healing Brush, Spot Healing sau Liquify, Photoshop Fix vă ajută să eliminaţi elementele nedorite dintr-o imagine într-o mod foarte discret. Printr-o mască de culoare, pe care o puteţi activa manual, vă este mult mai uşor să vedeţi ce elemente din cadru aveţi selectate la un moment dat.

În principiu, ţine doar voi pentru ce veţi folosi Photoshop Fix, important este să o aveţi instalată, iar momentan nu o veţi putea accesa decât de pe iDevice-uri, indiferent dacă aveţi un iPhone sau iPad. Adobe a promis că lucrează intens şi la o versiune pentru Android a aceloraşi unelte, dar acestea din urmă nu au beneficiat încă de un termen de lansare. Ca de fiecare dată, dacă sunteţi abonat la Adobe Creative Cloud veţi avea acces la câteva funcţii noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: