Cele mai noi poze cu viitorul telefon HTC

Cele mai noi poze cu viitorul telefon HTC

HTC One A9, viitorul telefon al companiei taiwaneze, a apărut într-o nouă serie de imagini.

Despre HTC One A9 am auzit prima oară în luna iunie, atunci când CEO-ul companiei taiwaneze a menționat un nou dispozitiv de top. La început, majoritatea oamenilor credeau că am avea parte de un un dispozitiv cu specificații de top. Un rol important din acest punct de vedere, după cum ne amintește site-ul Phonearena, l-a jucat procesorul MediaTek 6797, care a apărut într-un benchmark.

HTC One A9 2

De atunci, lucrurile s-au schimbat, iar odată cu publicarea unor informații în legătură cu componentele, a devenit clar faptul că avem de-a face cu un dispozitiv din categoria mid-range. Cele mai noi imagini cu acesta au apărut pe canalul de Twitter al utilizatorului @OnLeaks, terminalul fiind prezentat din câteva unghiuri diferite.

Din câte se pare, lista de specificații ar urma să includă un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617, care va funcționa alături de 2GB. 16GB ar fi disponibili pentru stocarea datelor personale, însă acestora, cel mai probabil, le veți putea adăuga alți 2TB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Camera foto de pe spate ar urma să aibă 13 megapixeli, în timp ce camera Ultrapixel de pe față nu va avea decât 4. De asemenea, bateria ar putea avea o capacitate de doar 2.150mAh.

HTC One A9 3

Din punct de vedere al designului, telefonul ar avea o grosime de doar 7 milimetri și o construcție din metal. Cel mai probabil, HTC One A9 va fi anunțat în cadrul evenimentului pe care HTC îl organizează în data de 20 octombrie.

HTC One A9 4

Citește și:
Etichete: