HTC A9 Aero – noul vârf de gamă de la HTC are o dată de lansare

HTC A9 Aero –  noul vârf de gamă de la HTC are o dată de lansare
10:30 08.09.2015

Încercând să iasă un pic din conul de umbră şi neprofitabilitate din ultimii ani, cei de la HTC se pregătesc să-şi lanseze noul vârf de gamă, HTC A9 Aero.

Din cauza lipsei de inovaţie şi a concurenţei din ce în ce mai acerbe provenită de la firme chinezeşti mai puţin cunoscute, cei de la HTC au mari probleme financiare. Se pare însă că acest aspect nu-i descurajează să anunţe în continuare dispozitive premium. Cel mai nou dintre ele se pare că se va lansa luna aceasta, în cadrul unei conferinţe de pe 29 septembrie. Dacă zvonurile din ultimele săptămâni se confirmă, acesta ar fi primul terminal de top al taiwanezilor care nu va mai face parte din seria HTC One. Tot atunci ar trebui să se lanseze şi un al doilea telefon, dar despre acela nu se cunosc prea multe detalii.

,,Cel mai bun din lume îl întâlneşte pe cel mai bun.” Această afirmaţie extrem de vagă formează antetul invitaţiei la conferinţa de pe 29 septembrie pe care o puteţi vedea în întregime mai jos. Din păcate, din aceeaşi imagine nu putem desprinde şi alte informaţii despre gadgetul ipotetic.

Conform zvonurilor din ultimele săptămâni, HTC A9 ar trebui să fie construit în jurul unui procesor MediaTek Helio X20 de ultimă generaţie cu 10 core-uri şi 4GB RAM. Display-ul folosit are mari şanse să fie un Quad HD, în timp ce camera principală ar trebui să aibă abilitatea să salveze cadre foto în format necomprimat RAW. Dacă aceste aspecte se confirmă, HTC A9 Aero are toate şansele să fie pe aceeaşi linie de performanţă cu alte smartphone-uri de top ale momentului, precum LG G4, Galaxy Note 5 sau iminentul iPhone 6S.

În altă ordine de idei, sunt şanse foarte mari ca tot pe 29 septembrie cei de la Google să anunţe două terminale Nexus într-o conferinţă din San Francisco, aceea nu a fost însă confirmată oficial.

htc one a9 aero

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI