Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirmă senzorul de 23 de megapixeli

Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirmă senzorul de 23 de megapixeli

Cu câteva zile înainte de lansarea oficială, Sony Xperia Z5 apare într-o nouă serie de imagini.

La Berlin, în cadrul IFA, Sony va prezenta cel mai nou telefon din seria Xperia Z. Având în vedere succesul limitat al ultimelor modele, toată lumea se așteaptă ca japonezii să vină cu câteva schimbări importante. Una dintre acestea ar putea fi chiar ecranul, existând posibilitatea ca Sony să renunțe la tradiționalul display Full HD în favoare unuia mult mai performant cu rezoluție QHD. La un moment dat se zvonea chiar că Xperia Z5 ar putea beneficia de un ecran 4K, însă șansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mici.

Sony Xperia Z5 3

 

Deși specificațiile exact ale telefonului nu sunt cunoscute încă, pozele apărute până acum ne-au furnizat numeroase detalii în legătură cu designul. Cele mai noi au fost republicate de Xperia Blog, după ce au fost observate pe una dintre paginile oficiale Sony. Din câte se pare, acestea confirmă prezența unui senzor Exmor RS de 23 de megapixeli. De asemenea, logo-ul Xperia ar putea fi gravat pe una dintre părțile laterale.

Sony Xperia Z5

Sony Xperia Z5 ar putea avea, printre altele, un ecran de 5,2 inci, un procesor Qualcomm Snapdragon 810 și 3GB sau 4GB RAM. Decizia de a implementa modelul 810 i-a alarmat, însă, pe unii utilizatori, fiind binecunoscute problemele acestuia cu supraîncălzirea.

Citește și:
Etichete: