Cel mai scump Apple Watch costă 115.000 de dolari – Brikk Lux Watch Omni

Cel mai scump Apple Watch costă 115.000 de dolari - Brikk Lux Watch Omni

Apple Watch Edition nu este nici pe departe cea mai scumpă variantă a . Acea distincţie o primeşte Brikk Lux Watch Omni de 115.000 dolari.

În cazul în care suma de 10.000 de dolari investită într-un vi s-a părut absurdă, cu siguranţă nu veţi empatiza cu câteva variante multe mai ostentative ale respectivului gadget.

Cum se întâmplă de obicei cu iDevice-urile, o compania mai puţin cunoscută s-a decis să ia un Apple Watch, să-l îmbrace în aur masiv, diamante şi alte pietre preţioase şi să-l ofere la suprapreţ. De această dată este vorba de Brikk, un producător de bijuterii care are deja în ofertă variante de Apple Watch, de 38 sau 42 milimetri, create din aur galben, aur alb sau platină. Ilustrate în imaginile alăturate, aceste versiuni de ceasuri inteligente ajung ca preţ până la 115.000 dolari.

Pentru cei cu bugete reduse, Brikk oferă la doar 50.000 de dolari o versiune un pic mai simplistă a aceluiaşi smartwatch Apple cu numele Lux Watch Deluxe. Aceasta din urmă este de asemenea realizată din aur galben, aur roz sau platină, în timp ce rotiţa de pe lateral – Digital Crown şi alte câteva elemente sunt încrustate cu diamante.

La baza tuturor creaţiilor se vor afla ceasul Apple Watch din oţel inoxidabil şi brăţara Link Bracelet. Cu alte cuvinte, se ia un dispozitiv de 1000 de dolari şi se transformă într-unul de 50.000 sau 115.000 dolari. Pentru că ceasul celor de la Apple nu este momentan disponibil pentru achiziţie, în cazul în care vă încântă una din creaţiile celor de la Brikk puteţi face o precomandă, daţi un avans de 10.000 de dolari şi aşteptaţi între 4 şi 6 săptămâni pentru a vă fi livrat.

apple watch Lux Watch Brikk Omni 1

Citește și: