Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseşte pe Android

Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseşte pe Android

După ce a reuşit să doboare toate recordurile de profitabilitate pe iOS, recent lansatul Fallout Shelter se pregăteşte să sosească pe Android.

Pentru foarte mult timp, Candy Crush Saga al celor de la King a fost cel mai profitabil joc disponibile pe platforme mobile gen iOS sau Android. Această realizare era cu atât mai impresionantă cu cât titlul în sine era gratuit, iar banii erau investiţi de jucător de bună voie prin intermediul unor achiziţii in-app. Ceva similar s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni şi cu Fallout Shelter, un joc gratuit lansat de câteva săptămâni de cei de la Bethesda Softworks pentru iOS.

Acesta a depăşit toate recordurile de profitabilitate pe platforma celor de la Apple, cu toate că puteţi avansa printre misiuni la fel de bine şi fără să cheltuiţi vreun ban real.

Dacă sunteţi utilizatori de Android şi vă simţeaţi neglijaţi de cei de la Bethesda, vă veţi bucura să aflaţi că Fallout Shelter a beneficiat în sfârşit de o dată de lansare şi pe platforma celor de la Google. Anunţul a fost făcut printr-o postare pe Twitter de către dezvoltatorul titlului. Astfel aflăm că începând cu 13 august, peste aproximativ trei săptămâni, vă puteţi juca şi voi acest joc.

În contextul în care versiunea de iOS, la ultimul inventar, reuşise să genereze încasări de 5,1 milioane de dolari în câteva săptămâni, va fi interesant să vedem dacă utilizatorii de Android vor fi la fel de dornici să investească bani pe achiziţii in-app. Este foarte probabil ca aceasta să fie încă o dovadă a faptului că posesorii de iPhone stau mai bine cu banii şi nu se sfiesc să-i cheltuie.