Motorola Moto G, lansat oficial: cel mai popular mid-range are succesor

Motorola Moto G, lansat oficial: cel mai popular mid-range are succesor

Moto G a fost anunțat oficial, telefonul urmând a fi disponibil în două variante cu specificații diferite.

Unul dintre cele mai așteptate telefoane Motorola a fost anunțat în mod oficial. Telefonul vine dotat cu un ecran cu o diagonală de 5 inci, cu o rezoluție HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 și va fi disponibil în două variante diferite: una dintre acestea va beneficia de 1GB RAM alături de 8GB pentru stocarea internă a datelor, iar cealaltă, de 2GB RAM, alături de 16GB pentru stocarea datelor.

Motorola Moto G 1

Telefonul va avea și un slot pentru carduri microSD, iar camera foto principală va avea nu mai puțin de 13 megapixeli. Din câte se pare, senzorul este identic cu cel de pe Nexus 6, având un flash”dual-tone” și o lentilă f/2.0. De asemenea, acesta are certificarea IPX7, ceea ce înseamnă că poate fi scufundat în apă adâncă de până la un metru pentru maxim 30 de minute. Moto G se pare că va fi un telefon accesibil din punct de vedere financiar, după cum era de așteptat.

Bateria de pe noul Moto G va avea o capacitate de 2.740 mAh, Motorola susținând că aceasta va rezista o zi întreagă în condiții normale. Sistemul de operare va fi Android 5.1.1 Lollipop. Cât despre preț, varianta cu 1GB RAM va costa aproximativ 187 de dolari, iar cea cu 2GB RAM, 203 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: