Cel mai nou teaser pentru Samsung Galaxy S6 confirmă unele zvonuri [VIDEO]

Pe 1 martie, la Barcelona, Samsung Galaxy S6 va fi prezentat oficial, iar până atunci mai avem de așteptat o săptămână. Totuși, ultimul videoclip de teasing al Samsung confirmă unele zvonuri care circulă pe Internet.

Cu siguranță Samsung Galaxy S6 va fi inspirat de seria A, dar și de Note 4 și Note Edge. Ba chiar tehnologia ecranului curbat de pe ultimul va ajunge și pe Galaxy S6, fie pe singurul model disponibil, fie pe versiunea Edge a acestuia, pe lângă cel normal. Samsung a publicat câteva imagini și videoclipuri de teasing în care ecranul curbat a fost sugerat în ultima săptămână, iar cele mai noi imagini îl confirmă.

Atât pe Instagram, cât și pe YouTube și Twitter Samsung a tot publicat videoclipuri și poze cu Samsung Galaxy S6. Va exista cu siguranță o versiune cu ecran curbat pe ambele părți, cum are Note Edge, iar asta se vede în videoclipul de mai jos. De asemenea, vocea care narează susține că este gadgetul în care frumusețea întâlnește puterea, indicând dotările de vârf: cele mai bune procesoare și memorie RAM de 3GB.

Cât despre ecran, chiar dacă nu îl depășește ca dimensiune pe cel de Galaxy S5, va fi de rezoluție 2K și va gestiona mult mai bine reflexiile față de ultimele telefoane Samsung. Mai rămâne de văzut doar dacă Samsung lansează un singur telefon, mizând totul pe cel cu ecranul curbat pe ambele părți, fie lansează două cum a făcut cu Note 4 și Note Edge. „Playtech“ a detaliat pe larg povestea Samsung Galaxy S6 aici.

It’s not just inspiration, it’s also craft. #TheNextGalaxy

A photo posted by Samsung Mobile (@samsungmobile) on

Răzvan Băltărețu
11:16 22.02.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video