Cel mai mare campionat de DOTA 2 își premiază câștigătorii cu sume fabuloase [VIDEO]

După foarte mulţi ani în care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot căştiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 într-un campionat.

 The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, în cea mai mare parte, provin de la jucătorii de DOTA printr-un sistem foarte interesant de achiziţii in-app. Practic, 25% din fiecare achiziţie a pachetului Compendium de elemente digitale folosibile în joc se duc către bugetul competiţiei. Un compendium valorează 10 sau 27 de dolari.

Prin intermediul sistemului detaliat mai sus, premiile din acest an au ajuns la fabuloasa valoare de 18 milioane de dolari, sumă care mai poate creşte până la finalul competiţiei de sămbătă, 8 august, având în vedere că puteţi în continuare să investiţi în Compendium. The International a început ieri, cu trei meciuri între echipele LGD Gaming şi Team Empire. În total, participă 16 echipe la campionat ce vor primi premii între 54.000 de dolari pentru ultima poziţie din clasament şi 6,5 milioane de dolari pentru primul loc.

Dacă aveţi o fascinaţie pentru DOTA sau pur şi simplu vă încântă competiţiile de gaming, toate jocurile din acest an pot fi urmărite pe Twitch.tv, după cum se poate vedea mai jos, pe YouTube şi, pentru prima oară, WatchESPN.

Pentru a înţelege mai bine ritmul alert al creşterii câştigurilor din eSports, gândiţi-vă că în 2014 valoarea totală a premiilor la The International erau de 11 milioane de dolari, iar numărul celor care au vizionat evenimentul a fost de 20 milioane, dintre care la un moment dat 2 milioane s-au uitat simultan. Newbee, echipa câştigătoare se ducea atunci acasă cu 5 milioane de dolari.

09:30 04.08.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video