Cel mai iubit telefon al rușilor va avea doi succesori: ce noutăți aduce YotaPhone 3

Cel mai iubit telefon al rușilor va avea doi succesori: ce noutăți aduce YotaPhone 3

YotaPhone 2, unul dintre cele mai interesante telefoane de pe piață, va avea parte de doi succesori. Ce ne pregătesc rușii pentru viitor.

Primul dispozitivu YotaPhone nu s-a bucurat de un succes enorm, în ciuda faptului că a stârnit curiozitatea tuturor prin cele două display-uri cu care era dotat. Următorul telefon produs de cei de la Yota Devices a fost îmbunătățire majoră. Implementarea a două ecrane, unul AMOLED și unul E-Ink, alături de o baterie de 2.500 mAh într-un telefon cu o grosime mai mică de 9 milimetri, evitând în același timp orice fel de problemă legată de supraîncălzire, a fost o realizare de inginerie semnificativă a celor de la Yotaphone.

Conform publicației TechnoBuffalo, rușii deja se ocupă de alte două telefoane. Unul dintre ele se va numi YotaPhone 3, iar celălalt va fi YotaPhone 2c. Din punct de vedere al specificațiilor, YotaPhone 3 ar putea avea un procesor Qualcomm mai bun, mai multă memorie RAM și ecrane cu rezoluții mai bune. De asemenea, YotaPhone 3 va fi mai subțire decât predecesorul său.

Ideea pentru un YotaPhone 2c a venit în urma unor studii care indicau faptul că oamenii se puteau lipsi cu ușurință de unele dintre funcțiile YotaPhone 2. După cum era de așteptat, YotaPhone 2c va fi o variantă mai ieftină a smartphone-ului apărut la finalul anului trecut. Mai multe informații despre lansarea celor două telefoane nu sunt disponibile, rușii putând schimba planurile oricând în funcție de cât de bune se descurcă YotaPhone 2 pe piață.

Citește și: