Cel mai bun telefon HTC va ajunge și în Europa

Cel mai bun telefon HTC va ajunge și în Europa

Deși taiwanezii declaraseră că nu au de gând să-l comercializeze în afara Chinei, HTC One M9+ se pare ca va ajunge în curând și în Europa.

La scurt timp după ce au introdus pe piață noul lor flagship, cei de la HTC au lansat o variantă mult mai bună a acestuia. În mod surprinzător, însă, acesta era disponibil doar în China, iar Cher Wang, CEO-ul companiei, anunțase că acesta nu va fi lansat pe piețele din Europa și America de Nord. Acum, se pare că HTC s-a răzgândit, iar publicația Engadget scrie că modelul HTC One M9+ va fi anunțat și în Europa.

Cu toate acestea, încă nu se știe exact data la care acesta va apărea pe continentul nostru și nici țările în care va fi disponibil. HTC One M9+ va avea un ecran de 5,2 inci, iar rezoluția acestuia este una QHD (2.560 x 1.440), cu mult superioară celei de pe HTC One M9. Lista specificațiilor lui One M9+ va fi completată de un procesor octa-core MediaTek MT6795T pe 64 de biți cu o frecvență de 2,2GHz, 3GB RAM, și 32GB pentru stocarea datelor cărora li se pot adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

De asemenea, bateria are o capacitate de 2.840 mAh, iar  în partea de jos a ecranului, se găsește un senzor pentru recunoașterea amprentelor. Camera foto principală va fi tot de 20 de megapixeli și va fi însoțită, de această dată, de un senzor secundar.

Citește și:
Etichete: