Cel mai apreciat telefon Blackberry din ultimii ani primește un frate

Cel mai apreciat telefon Blackberry din ultimii ani primește un frate

Subiectul mai multor zvonuri în ultimele luni, urmaşul lui BlackBerry Passport se pare că va fi un pic mai accesibil şi se va ascunde în spatele titlului de Silver Edition.

BlackBerry Dallas a fost pentru mult timp un gadget ipotetic al celor de la BlacBerrry. Acesta a poposit de curând şi la FCC pentru certificare, o particularitate care ne confirmă că ar trebui să ajungă în magazine în viitorul apropiat. Ipotetic este cel mai potrivit termen pentru el, deoarece se pare că în momentul în care va deveni produs de serie va avea un nume complet diferit.

Conform imaginii de mai jos, ce pare să fie dintr-o sursă oficială, putem trage concluzia că respectivul terminal este de fapt a doua generaţie de BlackBerry Passport intitulată Silver Edition. Din multe de vedere, designul dispozitivului este foarte similar cu versiunea originală, cu menţiunea că pentru realizarea sa se vor folosi materiale mai puţin premium.

În ceea ce priveşte configuraţia hardware, vorbim de acelaşi ecran de 4,7 inci cu o rezoluţie de 1440 x 1440 pixeli cu o densitate de 453ppi. Procesorul folosit va fi un Snapdragon 801 ajutat de 3GB RAM şi o baterie destul de generoasă de 3450 mAh. Cele două camere de 13, respectiv 2MP ar trebui să fie mai mult decât suficiente pentru amatorii de fotografie.

În definitiv, nu avem informaţii oficiale despre BlackBerry Passport Silver Edition, deci puteţi percepe toate datele de mai sus cu un anumit grad de reticenţă.
blackberry passport-silver-edition.jpg

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: