BlackBerry Passport are o rezistență incredibilă dovedită de aceste teste extreme [VIDEO]

BlackBerry Passport are o rezistență incredibilă dovedită de aceste teste extreme [VIDEO]

Dacă şi testele sunt de crezut, canadieni s-ar putea să fi dat lovitura cu noul lor phablet BlackBerry Passport.

blackberry passport

Ar putea părea incredibil la prima vedere că un telefon cu o formă atât de neobişnuită este un succes. este un gadget destul de pătrăţos cu un ecran de 4,5 inci care nu are nimic în comun cu alte dispozitive aflate pe piaţă. Important este că se vinde incredibil de bine şi are o calitate a construcţiei care ar putea genera invidie printre posesorii de iPhone 6 Plus.

BlackBerry Passport

O nouă serie de teste prin care a fost trecut BlackBerry Passport atestă gradul de rezistenţă incredibilă a aparatului. Pe lângă faptul că nu se îndoaie, acesta mai funcţionează chiar şi când este scăpat de două ori de la o înălţime de aproape 6 metri. Nici măcar atunci când este călcat de o maşină sau aruncat pe lungimea unui teren de baseball nu pare să se strice.

Dacă nu era evident din clipul de mai jos, aceste teste sunt unele dintre cele mai absurde şi complet neancorate în scenariile uzuale de utilizare. Cu toate acestea, rezistenţa noului Passport este de necontestat, iar după aceste trânte se poate mândri că ar putea de unul singur să readucă BlackBerry pe linia de plutire.

Citește și: