01 aug. 2015 | 16:00

Cea mai atrăgătoare ediţie specială de PlayStation 4

ACTUALITATE
Cea mai atrăgătoare ediţie specială de PlayStation 4

Dacă aveţi o fascinaţie pentru Destiny şi nu aţi pus încă mâna pe un PlayStation 4, această ediţie specială s-ar putea să vă convingă.

La doar câteva luni după lansarea oficială a PlayStation 4, cei de la Sony a lansat prima ediţie specială a consolei, cu o carcasă personalizată menită să fie o referinţă către un anumit joc. După câţiva ani şi multe alte iteraţii ale aceluiaşi concept, japonezi aduc pe piaţă una dintre cele mai frumoase versiuni limitate de PS4 ilustrată în imaginea de mai sus.

După ce în urmă cu câteva săptămâni au început să apară primele zvonuri referitoare la un nou PlayStation 4 – Limited Edition Destiny: The Taken King, acum au fost confirmate oficial toate detaliile referitoare la acel model. Noua ediţie limitată va ajunge la primii utilizatori începând cu luna septembrie a acestui an, deşi s-au iniţiat deja precomenzile şi vă puteţi înscrie pe listă la preţul de 400 de dolari.

Incluse în acest pachet vor fi noul joc Destiny: The Taken King, un controller şi consolă PlayStation 4 de culoare albă cu o textură interesantă şi un logo auriu Destiny menite să-i confere un aspect premium. În plus, în momentul activării noului Destiny, veţi avea parte şi de anumite particularităţi in-game specifice versiunilor Legendary Edition şi Digital Collector’s Edition ale jocului.

În ceea ce priveşte jocul efectiv, Destiny: The Take King include o aventură complet nouă pentru jucătorii de Destiny, noi misiuni, locaţii, echipamente şi recompense. Data oficială de lansare a pachetului este 15 septembrie. Mi se pare mie sau această ediţie specială de PS4 este una dintre cele mai deosebite estetic?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele