Ce tehnologie au ales românii în vacanța de vară

Ce tehnologie au ales românii în vacanța de vară
17:39 11.09.2015

Românii confirmă încă o dată apetența pentru tehnologie pe perioada vacanței de vară, indiferent că se află la munte, pe litoral sau în orașe aglomerate.

În ziua de astăzi, sunt puțini oameni care pot nega impactul pozitiv pe care tehnologia, în diversele sale forme, l-a avut asupra vacanțelor noastre. Lăsând la o parte selfie-urile și metodele rapide prin care le puteți comunica tuturor prietenilor cât de bine vă simțiți în vacanța petrecută la Paralia Katerini, tehnologia ne-a ajutat acum să economisim o cantitate foarte mare de timp. Pregătiri care în trecut s-ar fi desfășurat pe parcursul unei săptămâni durează acum nu mai mult de două zile.

În aceste condiții, rezultatele celui mai recent studiu Intel derulat la nivel național nu ar trebui să fie surprinzătoare. Din câte se pare,  95% dintre romani au fost conectați cu tehnologia vara aceasta, fie că au călătorit în țară sau în străinătate. Peste 70% dintre ei au utilizat tehnologia în vacanta peste două ore pe zi, iar 17% au stat tot timpul conectați în concediu.

Studiul scoate la iveală și preferințele românilor când vine vorba de dispozitive. Astfel, smartphone-urile sunt întrecute în popularitate de laptopuri, așa cum puteți observa în infograficul prezentat mai jos.

Infografic - Romanii si tehnologia in vacanta de vara 2015

Etichete:
loading...