Căutările pe Google îți arată ce ești și ce ar trebui să faci: „Românii sunt un popor religios”

Mai ții minte campania „Românii sunt…” pornită de o agenție de publicitate pentru a promova niște dulciuri? Probabil că da, Internetul românesc s-a umplut atunci de solidaritate cu românii care sunt și a vrut să dea peste cap algoritmul Google. Vremurile au trecut, așa că am căutat să văd acum ce mai sugerează Google despre români, viață și femei. 

La fiecare final de an, Google publică topul celor mai căutate lucruri în anul precedent, iar în cel de anul trecut se regăsesc formule precum „ce este diaspora” sau „ce este ebola”, iar Simona Halep și iPhone 6 sunt în vârful clasamentului General. Între timp, Simona Halep joacă tenis mai prost decât o făcea anul trecut și iPhone 6 va fi înlocuit de iPhone 6s. Până la acest anunț, am făcut câteva căutări.

Am pornit de la cuvinte cheie precum „ar trebui” și „(cineva) ar trebui să…”. Așa am aflat că ar trebui să fii, ar trebui dex și ar trebui să ști. De asemenea, ar trebui să mă îngrijorez sau să mă fac șofer, dar eu cumva am ajuns în presă și nu am așa griji. La „bărbații ar trebui” am aflat că trebuie să se epileze și să fie, destul de puțin. Când vine vorba de femei, ele ar trebui împușcate că ne sperie sau ținute în rezervații. Ultima pare inspirată dintr-o carte: „Decalogul după Hess”, dar mă cam îndoiesc că cine a căutat așa ceva a citit cartea.

Am căutat și ce ar trebui să facă românii. Așa am aflat că ar trebui să disparăsă recunoască independența kosovo și să iasă din ue. Dar românii sunt slavi (n.r. – sper că n-a vrut să caută „sclavi”), un popor religios referat și veniți demult din italia. Probabil că venirea din Italia s-a făcut imediat după încheierea sezonului de cules căpșuni.

Cautari pe Google - Romanii sunt

Când vine vorba de ce este omul, am aflat că este măsura tuturor lucrurilor și condamnat să fie liber. Nu mi-a spus Google, și nu am aflat nici de la cei care au căutat așa ceva, dacă este condamnat cu executare sau cu suspendare. Oricum, ai toate aceste căutări în galeria foto de mai sus și poți experimenta singur pe Google. Nu lua în seamă rezultatele, decât dacă ești dintr-o agenție de publicitate și vrei să fii hip. Altfel, este doar un algoritm dat de căutările oamenilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: