Simona Halep joacă tenis excelent, iar acum există gadgetul care să te facă și pe tine expert

, 23 Oct, 08:30

Dacă aţi dezvoltat subit o pasiune pentru datorită victoriei înregistrată de Simona Halep, există un gadget care grăbeşte parcursul spre a fi expert.

Babolat Play

Tehnologia este în viețile noastre chiar și prin multe . În acest caz este vorba de o paletă cu numele de Babolat Play Pure Drive. Merită să aveţi în vedere că cei de la Babolat au o lungă istorie în producţia de produse pentru tenismeni, deşi aceasta este prima paletă inteligentă a producătorului francez. Rafel Nadal foloseşte o astfel de paletă.

Din categoria rachetelor profesionale de tenis, Play Pure Drive şi-a câştigat fără probleme statutul de gadget. Având în vedere că vine din fabrică cu conectivitate Bluetooth şi un set stufos de senzori, dintr-un punct de vedere acest produs s-ar putea să reprezinte cea mai rapidă cale pentru a afla ce puteţi îmbunătăţi la stilul vostru de joc. Are dimensiunea şi greutatea unei palete obişnuite şi include un accelerometru şi giroscop în mâner.

Babolat Play Pure Drive paleta inteligenta smart halep

În timp real, aceasta acumulează cele mai multe aspecte care vă definesc serva şi transmite acele informaţii către o aplicaţie de iPhone, iPad sau Android pentru a le pune într-un context. Pe lângă sfaturile pe care le primiţi din aplicaţie, performanţa voastră este comparată cu a unor jucători experimentaţi care au folosit aceeaşi rachetă. Astfel, vă puteţi ambiţiona în permanenţă sau vă puteţi enerva cauză că nu veţi juca niciodată precum Nadal.

Costă 400 de dolari şi este deja disponibilă în foarte multe magazine online din Occident care fac livrări în România. Pornind exclusiv de la preţ, acesta nu este un accesoriu pentru amatori, dar jucătorii entuziaşti şi antrenorii cu valenţe tehnice vor fi cu siguranţă încântaţi. Pentru a înţelege un pic mai bine amalgamul de funcţii ascunse în spatele Babolat Play Pure Drive, urmăriţi clipul de mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail