Caterpillar CAT B15 – Compania de bocanci, se apuca de smartphone-uri

Caterpillar CAT B15 – Compania de bocanci, se apuca de smartphone-uri

Caterpillar are deja un brand format in jurul echipamentelor rezistente la intemperii, dar acum oficialii vor sa isi incearce norocul si in domeniul… smartphone-urilor – Caterpillar CAT B15, cu Android.

Caterpillar rugged smartphone b15 android

Da, smartphone-urile au devenit o industrie atragatoare pentru toata lumea. Desi nu cred ca se astepta cineva sa-si cumpere in 2013 un smartphone Caterpillar, compania americana se pare ca nu mai vrea sa se ocupe doar de echipamente de constructii, tractoare, moto stivuitoare sau macarale.

Dupa cum se vede si in imagini, noua creatie Caterpillar este Un urmas al modelului de anul trecut CAT B10, noul smartphone Caterpillar CAT B15 este gandit sa reziste in orice conditii, indiferent de comportamentul posesorului. Creat dintr-o combinatie de aluminiu si cauciuc, CAT B15 are un atuu important sub forma rezistentelor la caderi pe ciment de la 1,8 metri. Rezista scufundat in apa la o adancime de un metru timp de 30 de minute fara probleme. In plus, functioneaza atat la –20 de grade, cat si la 50 de grade celsius.

La interior, CAT B15 de la Caterpillar ruleaza Android Jelly Bean si foloseste un procesor dual core AMR Cortex A9 tactat la 1 GHz si jutat de 512 MB RAM. Ecranul de 4 inci are o rezolutie WVGA, iar camera din spate are 5 megapixeli. Noul telefon ar trebui sa fie disponibil incepand cu luna aceasta, la un pret aproximativ de 440 dolari.

In poze telefonul arata foarte bine, ramane sa vedem daca in realitatea noul smartphone Caterpillar emana acelasi sentiment de trainicie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: