Cât va costa Windows 10 şi când se lansează oficial?

, 01 Iun, 02:05

Cu doar câteva luni până la , cele mai importante informaţii despre noul sistem de operare ajung online.

Dacă sunteţi veţi beneficia de un upgrade gratuit la Windows 10 imediat după lansarea oficială a noului sistem de operare. În orice altă circumstanţe, veţi fi nevoiţi să investiţi, ca de fiecare dată, o sumă generoasă de bani în el. E posibil şi să-l primiţi preinstalat pe noul vostru laptop, dar Microsoft vă va oferi şi Windows 10 în format retail – la cutie.

Cu toate că oficialii companiei americane au ezitat să ne ofere toate detaliile referitoare la lansarea din vară a mult aşteptatului upgrade, cei de la Newegg au postat deja Windows-ul în propriul magazin online. Între timp, postările au dispărut de pe site, dar vor dăinui în eternitate capturi de ecran precum cea de mai jos. Plecând de la premisa că aceste informaţii au fost confirmate din surse apropiate de Microsoft, aflăm că Windows 10 se va lansa oficial pe 31 august 2015, contrar unor zvonuri anterioare ce confirmau data de 29 iulie ca fiind posibilă pentru acest eveniment. La capitolul preţuri, cum s-a întâmplat şi în trecut, versiunea Home de Windows 10 OEM va fi cea mai ieftină, la 109 dolari. Cu 150 de dolari veţi putea cumpăra o licenţă de Windows 10 Professional.

Per ansamblu, puteţi percepe aceste dezvăluiri cu o anumită reticenţă, având în vedere că nu provin de la Microsoft. Un lucru este însă sigur, până la sfârşitul verii ne vom putea instala versiunea finală de Windows 10.

windows-10-price

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail