07 apr. 2015 | 05:30

Care sunt toate personajele din Mortal Kombat X cu care vă puteţi juca?

ACTUALITATE
Care sunt toate personajele din Mortal Kombat X cu care vă puteţi juca?

Dezvoltatorul din spatele Mortal Kombat X, NetherRealm Studios a făcut publică zilele trecute lista completă a personajelor cu care vă veţi putea lupta.

Fani jocurilor cu lupte care abia aşteaptă să dea un gamepad de pământ aşteaptă cu entuziasm lansarea celui de-al zecelea titlu din seria Mortal Kombat. Mai sunt mai puţin de două săptămâni până când Mortal Kombat X va putea fi experimentat pe PC, Xbox One şi PlayStation 4.

În ultimele luni, în parte prin prisma unor trailere sau , am adus deseori în discuţie Mortal Kombat X. Cei de la NetherRealm nu au ţinut neapărat să ascundă particularităţi din noul joc. Cu toate acestea, un detaliu de interes a continuat mult timp să fie sub semnul întrebării. Era vorba despre lista completă a personajelor cu care vă veţi putea juca in-game, atât iniţial, cât şi prin DLC-uri achiziţionate separat sau ca un bonus pentru faptul că aţi făcut precomandă.

Lista completă a caracterelor din Mortal Kombat X este formată din Cassie Cage, D’Vorah, Ermac, Erron Black, Ferra & Torr, Jacui Briggs, Jax, Johnny Cage, Kano, Kenshi, Kitana, Kotal Kahn, Kung Jin, Kung Lao, Liu Kang, Mileena, Quan Chi, Raiden, Reptile, Scorpion, Shinnok, Sonya Blade, Sub-Zero, Takashi Takeda. Goro este disponibil doar prin precomandă, iar Predator, Tanya şi Tremor vor fi incluse într-un DLC. Pentru un ochi experimentat nu durează mult să observe că lipsesc multe personaje care s-ar putea să vă fi încântat la un moment dat, precum Smoke, Cyrax, Sheeva şi nu numai.

În principiu, este posibil ca cei de la NetherRealm Studios să ne surprindă cu o listă mai stufoasă de jucător prin DLC-uri anunţate ulterior, momentan însă, aceasta este toată lista.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele