Care este cel mai bine vândut telefon din toate timpurile?

Care este cel mai bine vândut telefon din toate timpurile?

La câteva zile după ce iPhone-ul 6S a depăşit toate recordurile de popularitate prin vânzările din primele zile, aflăm cel mai bine vândut telefon din toate timpurile.

Cei de la Apple se pot mândri cu cele 13 milioane de iPhone-uri comercializate în doar trei zile de lansare, dar mai au multe de învăţat până vor reuşi să aducă pe piaţă un gadget atât de popular precum un bătrân telefon de vorbit al celor de la Nokia.

Conform celor mai recente actualizări aduse topului celor mai bine vândute telefoane din toate timpurile, pe care îl puteţi vedea în întregime pe Wikipedia, Nokia 1100 este gadgetul capabil să trezească invidia tuturor producătorilor de telefoane din lume. Aceasta din urmă, după 12 ani de la lansarea din 2003 se poate mândri cu 250 milioane de unităţi vândute. Dacă vă aşteptaţi ca poziţia a doua în clasament să fie ocupată de creaţia unei alte companii, veţi fi dezamăgiţi. Nokia 1110, lansat doi ani mai târziu, se poate mândri cu o popularitate similară.

Aceste cifre nu fac decât să confirme faptul că popularitatea explozivă a smartphone-urilor la nivel global este insignifiantă în comparaţie cu performanţa vechilor telefoane de vorbit. În definitiv, există în continuare pieţe aflate în curs de dezvoltare, în care oamenii nu-şi permit un iPhone sau un Galaxy S. Un Nokia 1100, nesubvenţionat, costă aproximativ 100 de dolari. Din păcate, dacă speraţi să puneţi mâna pe un astfel de terminal nou, veţi fi dezamăgiţi să aflaţi că unităţi noi nu au mai fost produse din 2009.

În urmă cu ceva timp aceste dispozitive au ajuns în lumina reflectoarelor pentru preţurile fabuloase la care se comercializau datorită unei funcţionalităţi ascunse la nivel hardware. Aparent, se credea că hackeri abili au găsit un mod prin care să reprogrameze un Nokia 1100 pentru scopuri frauduloase.

nokia 1100 telefon

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: