15 mai 2015 | 06:47

Carcasa Clear View pentru Samsung Galaxy S6 vă zgârie telefonul

ACTUALITATE
Carcasa Clear View pentru Samsung Galaxy S6 vă zgârie telefonul

Dacă investeşti o sumă generoasă într-o carcasă originală pentru un telefon, te aştepţi să fie protejat. Nu este însă valabil pentru Clear View.

Ca fiecare producător de telefoane şi tablete din ultimii ani, cei de la Samsung au lansat, împreună cu noile telefoane , un set stufos de accesorii compatibile. Printre acestea se numără şi carcasa ilustrată în imaginea de mai sus, deloc ieftină, cu numele Galaxy S6 Clear View. În mod normal, atunci când faci o investiţie semnificativă într-un accesoriu original te aştepţi la un grad sporit de protecţie, carcasa Clear View însă face mai mult rău decât bine.

Conform unei discuţii de pe forumurile XDA Developers, preluată de PhoneArena, care a ajuns deja să întindă pe un număr semnificativ de pagini, foarte mulţi utilizatori se plâng de impactul negativ asupra ecranului a carcasei originale Galaxy S6 Clear View. Din cauza construcţiei defectuoase, aceasta este responsabilă de zgârierea ecranului de la telefoanele de vârf marca Samsung. Mai precis, la baza problemei, se află lipsa unui sistem precis de fixare al capacului carcasei pe ecran.

Din acest motiv, când ţineţi telefonul în buzunar, este foarte uşor să intre fire de praf şi mizerie între carcasă şi display-ul telefonului, fiind doar o chestiune de timp până când aceleaşi fire de praf vă zgârie iremediabil aparatul.

Galaxy s6 zgarietura

Într-o lume ideală, scenariul de mai sus este redus la zero dacă folosiţi o folie, pe lângă carcasa Galaxy S6 Clear View. Din păcate, având în vedere faptul că aţi investit o sumă de 150 – 180 lei într-un astfel de accesoriu, nu ştiu dacă aţi mai fi tentaţi să mai daţi bani şi pe o folie de protecţie. Până la această oră, cei de la Samsung nu au oferit un răspuns oficial pe marginea problemei, deşi ar trebui să înlocuiască în garanţie dispozitivele afectate, fără nici un fel de comentarii suplimentare.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele