Liderul pieței DSLR revine la mirrorless: Ce noutăți aduce Canon EOS M3

Liderul pieței DSLR revine la mirrorless: Ce noutăți aduce Canon EOS M3

Pe lângă două DSLR-uri cu rezoluție imensă, Canon a mai lansat două aparate foto DSLR entry-level și cel mai nou mirrorless: EOS M3. Are un design îmbunătățit și un sistem de focalizare mult mai bun decât modelele precedente.

Cele două aparate mirrorless lansate de Canon până acum nu au avut un succes prea mare, primul fiind un real eșec din cauza vitezei scăzute de autofocalizare. Cel mai nou, Canon EOS M3 anunțat de curând, are 24 de megapixeli, un sistem hibrid CMOS AF III cu 49 de puncte de focalizare și este capabil să înregistreze videoclipuri la rezoluție full HD. Valoarea ISO urcă de la 100 până la 12.800, iar aparatul funcționează cu obiectivele lansate de Canon pentru DSLR-uri.

Revenind la autofocalizare, Canon EOS M3 ar trebui să fie de 1,6 ori mai rapid primul M, dar rezultatele se vor vedea abia într-un test de folosire obișnuită. Pe lângă mirrorless, Canon a mai lansat 750D și 750D.

Ambele au un senzor de 24 megapixeli, procesor de imagine Digic 6 și fotografiază în rafală cu 5 cadre pe secundă. Cele două au sistem de autofocalizare în 19 puncte în cruce, filmează full HD și diferența dintre ele este conectivitatea prin WiFi și NFC. Doar 760D îți poate transfera rapid pozele către telefon, pe când celălalt le stochează doar pe card.

Citește și:
Etichete: