Când credeai că Samsung nu mai copiază Apple, căștile de Samsung Galaxy S6 te contrazic

Când credeai că Samsung nu mai copiază Apple, căștile de Samsung Galaxy S6 te contrazic
14:33 27.02.2015

Un nou zvon scoate la iveală posibilele căști care vor fi livrate cu Samsung Galaxy S6, iar acestea se aseamănă mult cu cele produse de Apple.

Cele mai noi informații legate de Samsung Galaxy S6 vin chiar din Vietnam. Aparent, țara asiatică este locul unde noile căști pentru Samsung Galaxy S6 sunt fabricate și, evident, cineva a publicat poze cu acestea pe internet. Până acum, zvonurile indicau faptul că Samsung ar urma să furnizeze Samsung Galaxy S6 alături de căști produse de Sennheiser, dar cei de la SamMobile susțin că acest lucru nu se va întâmpla. În schimb, Samsung a ales să schimbe design-ul căștilor, iar rezultatele sunt cel puțin interesante.

După cum se poate vedea foarte clar, acestea seamănă surprinzător de mult cu Apple EarPods din punct de vedere al design-ului. PocketLint menționează că Tinhte, site-ul vietnamez care a publicat pozele pentru prima oară, este recunoscut pentru informațiile de calitate pe care le furnizează.

Rămâne de văzut dacă acestea se vor dovedi a fi într-adevăr căștile care vor însoți Samsung Galaxy S6. Telefonul coreenilor va fi lansat pe 1 martie în cadrul MWC 2015. Ecranul de pe Samsung Galaxy S6 va avea aproximativ 5 inci la rezoluție 2K, memoria RAM va fi de 3GB, iar spațiul de stocare va începe de la 16GB și este posibil să vedem și o versiune cu 128GB, cum a lansat Apple în 2014. Despre procesorul de pe Galaxy S6 nu se știe exact dacă va fi doar un Qualcomm, adică Snapdragon 810, doar un Exynos al Samsung, ori vor fi folosite ambele, în funcție de regiune. Puteți citi mai multe despre Samsung Galaxy S6 pe Playtech aici.

loading...