Postul de televiziune care folosește doar iPhone-uri și bețe de selfie

Postul de televiziune care folosește doar iPhone-uri și bețe de selfie
18:48 29.09.2015

Un canal de televiziune din Elveția a înlocuit tot echipamentul pentru filmări cu iPhone-uri și bețe de selfie.

Angajații unui canal de televiziune din Elveția au avut de curând parte de o surpriză extrem de interesantă. Astfel, întregul echipament pentru realizarea reportajelor va fi alcătuit dintr-un microfon, un iPhone 6 și un selfie stick. După cum scriu cei de la Geek, acest lucru cu siguranță îi va deranja pe cameramanii profesioniști și pe alți angajați, însă pare o decizie normală având în vedere dificultățile cu care se confruntă unele canale de televiziune.

Leman Bleu televiziune

Evenimentele și cele mai importante știri apar uneori în numai câteva minute pe rețelele sociale, iar în acest fel, multe posturi de televiziune au fost nevoite să facă eforturi suplimentare pentru a-și menține audiența. În cazul elvețienilor de la Léman Bleu, acest lucru a însemnat înlocuirea echipamentelor de specialitate cu iPhone-uri și selfie stick-uri.

Directorul de știri de la postul de televiziune a confirmat că aspectul financiar a jucat un rol important atunci când s-a luat decizia. Aceasta a fost inspirată de un canal de televiziune din Scandinavia, care a apelat la iPhone-uri pentru reportaje. Deși la prima vedere acest lucru pare ridicol, iPhone-urile ar putea fi extrem de utile pe viitor, mai ales în teatre de război, unde instalarea unui echipament profesionist este extrem de dificilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI