23 apr. 2015 | 15:13

Camera foto de pe Samsung Galaxy S6, prezentată într-un clip distractiv [VIDEO]

VIDEO
Camera foto de pe Samsung Galaxy S6, prezentată într-un clip distractiv [VIDEO]

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge au fost lansate în urmă cu puțin timp, iar sud-coreenii au motive serioase să fie mândri de cele două flagship-uri. Nu e de mirare, deci, că se fac eforturi considerabile pentru a le promova. 

Pentru a explica tuturor cât de bună sunt camerele foto de pe S6 și S6 Edge, Samsung a creat un clip publicitar special în care detaliază specificațiile și încearcă să-i atragă pe potențialii utilizatori pentru care partea de foto/video a unui smartphone este foarte importantă.

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sunt dotate cu camere foto de 16, respectiv 5MP, iar pe noi ne-au impresionat. Puteți găsi aici review-ul camerelor foto de pe S6 și S6 Edge. 

Clipul începe cu o serie de fotografii cu pisici postate pe Instagram și continuă cu un extraterestru pe marginea drumului, cu o serie de selfie-uri caraghioase și se încheie cu mesajul ”I think you’re going to love me as much as much as you love yourself” (trad. – cred că mă vei iubi la fel de mult pe cât te iubești pe tine însuți”.