Camera de pe iPhone 6S are toate șansele să fie extraordinară

Camera de pe iPhone 6S are toate șansele să fie extraordinară

Smartphone-urile Apple au creat o adevărată revoluție în lumea fotografiei, fiind mereu dotate cu camere foarte bune care scot fotografii la calitate mare. Totuși, în ultimii ani rezoluția a rămas aceeași (8MP), iar Apple a decis să treacă la camere noi, de 12MP.

Zvonuri legate de noua cameră de 12MP de pe iPhone 6S și 6S Plus tot am auzit în ultima vreme, dar acum aflăm mai multe detalii despre ea.

Mai exact, aceasta s-ar putea dovedi a fi un upgrade suficient de mare încât să îi convingă pe unii utilizatori de iPhone 6 să treacă la modelele noi.

Dacă noile zvonuri se vor confirma odată cu lansarea de pe 9 septembrie, ar însemna că telefoanele vor putea face fotografii cel puțin la fel de bune în condiții de lumină scăzută.

Vestea vine de la un furnizor care, potrivit Business Insider, susține că Apple ar fi comandat camere formate din cinci elemente. Fiecare element este, de fapt, o lentilă de sine stătătoare. Cu cât mai multe lentile sunt într-o cameră, cu atât camera poate surprinde detalii mai multe și poate prinde mai multă lumină.

Totuși, și iPhone 6 și iPhone 6 Plus au tot câte cinci lentile, așa că Apple va recurge, cel mai probabil, la optimizări software pentru a se asigura că noile smartphone-uri vor produce fotografii de invidiat.

Aceeași sursă a declarat că abia la iPhone 7 Apple va trece la camere cu câte șase lentile. Este important de menționat că OnePlus 2, de exemplu, folosește deja un sistem de șase lentile în camera sa de 13MP. Rezultatele par să fie bune, dar avem așteptări mai mari din partea Apple, cu toate că numărul de elemente este mai mic.

Pe lângă camerele foto de 12MP, ne putem aștepta ca iPhone 6S și 6S Plus să vină cu display-uri cu rezoluție full HD, respectiv QHD. Procesoarele Apple A9 vor fi ajutate de 2GB RAM, iar funcționalitatea force touch va fi și ea prezentă.

Mai multe aflăm pe 9 septembrie, când Apple va prezenta oficial telefoanele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: