Camera de pe Huawei P8 e „magică”: Cât de bine desenezi cu lumină folosind telefonul [FOTO]

Camera de pe Huawei P8 e „magică”: Cât de bine desenezi cu lumină folosind telefonul [FOTO]

Huawei P8 are, fără îndoială, una dintre cele mai bune camere dintre flagship-urile momentului. Cea mai plăcută surpriză este optimizarea acesteia pentru fotografii excelente făcute noaptea.   

Camera principală a Huawei P8 are 13 megapixeli, iar cea secundară 8MP. Două plusuri semnificative sunt reprezentate de aplicația camerei foto și optimizarea acesteia pentru fotografiile realizate noaptea. Sunt populare și fascinante fotografiile în care cineva “desenează” cu lumină sau în care sunt imortalizate urmele lăsate în aer de luminile mașinilor. Huawei este însă prima companie care dedică atât de multă atenție acestui gen de fotografie.

Am vorbit deja despre reclama în care Huawei P8 a demonstrat cât de bine se descurcă cu fotografierea unui element atât de greu de surprins precum focul. Fotograful Keow Wee Loong a demonstrat încă o dată capacitățile vârfului de gamă chinez în ceea ce privește fotografierea în momente mai puțin obișnuite.  Poți urmări munca fotografului pe pagina lui de Facebook.

Cu ajutorul unui trepied, unui model și unui joc de lumini fascinant, putem observa câte poți face astăzi folosind un simplu telefon. Totuși, este de menționat faptul că, pentru astfel de fotografii, trepiedul este indispensabil. Oricât de bine ar stabiliza camera, când scazi timpul spre o secundă de expunere, mișcarea se va vedea și în imaginea finală.

 

Citește și: