Camera de hotel a viitorului poate fi rezervată acum şi e exact cum v-aţi imaginat

Camera de hotel a viitorului poate fi rezervată acum şi e exact cum v-aţi imaginat

Dacă v-aţi imaginat vreodată cum ar putea fi o cameră de hotel a viitorului aceasta ar putea fi foarte similară cu oricare dintre camerele de la Hub by Premier Inn.

Cu toţii avem o fascinaţie, într-o oarecare măsură, pentru ceea ce ne rezervă viitorul. Deseori ne place să speculăm când vine vorba de tehnologia avansată ce va ocupa un rol din ce în ce mai important în viaţa noastră.

În ceea ce priveşte , puteţi merge de la premisa că există deja într-un nou hotel din Londra intitulat Hub by Premier Inn. Cu o astfel de cameră, ilustrată în imaginea de mai sus, puteţi interacţiona aproape exclusiv cu un smartphone sau ceas inteligent. Întreaga experienţă de şedere a fost detaliată de cei de la Techworld care au fost invitaţi să petreacă câteva zile la hotelul hi-tech.

În principiu nu trebuie decât să aveţi o anumită aplicaţie pe smartphone sau smartwatch pentru controla toate funcţiile din cameră, începând cu temperatura ambientală sau sursele de lumină şi terminând cu posturile de la TV. Astfel, nu veţi mai fi nevoiţi să vă ridicaţi din pat, în cazul în care aţi uitat lumina aprinsă la baie. Puteţi până şi să din aceeaşi aplicaţie sau să apelaţi menajera pentru a vă face curăţenie. Pentru a duce întreaga experienţă la un alt nivel, există şi o componentă de realitate augmentativă. Dacă vă uitaţi cu camera de la smartphone la harta de pe peretele camerei vă vor fi oferite sugestii legate de obiectivele pe care ar trebui să le vizitaţi în capitala Marii Britanii.

Dacă aveţi plănuită o deplasare pentru viitorul apropiat în Londra, puteţi face şi voi o rezervare la Hub by Premier Inn la un preţ de aproximativ 100 de euro pe noapte.