Call of Duty Black Ops III în beta public primeşte o dată oficială de lansare

Call of Duty Black Ops III în beta public primeşte o dată oficială de lansare

Dacă sunteţi un fan al seriei de jocuri CoD, atunci sigur aşteptaţi cu interes informaţii referitoare la , cel mai nou episod al francizei.

Până la finele lui 2015, cum se întâmplă deja de câţiva ani, vom avea parte de un nou . Acesta va fi lansat pe 6 noiembrie şi va disponibil atât pentru PC-uri şi console next gen, Xbox One şi PlayStation 4, cât şi pentru Xbox 360 şi PlayStation 3. Merită avut în vedere faptul că de dezvoltarea variantelor pentru vechile console se va ocupa alt studio decât Treyarch.

Încercând să evite problemele semnificative de anul trecut, lansarea Call of Duty Black Ops III va fi precedată de un beta restrâns. La aceasta vor putea participa toţi cei care au făcut precomandă la Black Ops III. Partea tristă, dacă o putem numi aşa, este că primi care vor putea participa la beta, începând cu 19 august, sunt posesorii de PlayStation 4, fără ca un termen clar să fi fost făcut public pentru posesorii de PC-uri sau Xbox One.

Această exclusivitate este cauzată de un parteneriat dintre Activision şi Sony şi se extinde şi la capitolul DLC-uri pentru noul titlu. Orice formă de downloadable content pentru acest CoD va fi întâi disponibilă, pentru câteva săptămâni sau luni, doar pe PS4.

Revenind însă la beta, exclusivitatea ar putea fi limitată pe o perioadă de 30 de zile, deşi nu a fost momentan confirmată această informaţie printr-o sursă sigură. Una peste alta, dacă sunteţi convinşi că veţi investi o sumă semnificativă de bani în Call of Duty Black Ops III, sfatul meu este să faceţi acest gest acum printr-o precomandă. Astfel, veţi avea parte de un amalgam de beneficii printre care se numără şi accesul la beta. Astfel vă veţi număra printre cei care, indirect, influenţează direcţia pe care o va lua titlul până la lansarea variantei finale.