O secvenţă de gameplay din Call of Duty: Black Ops 3 vă răspunde la toate întrebările [VIDEO]

Dacă aveaţi vreo curiozitate legată de iminentul un nou clip de 13 minute postat recent pe YouTube ar trebui să vă lămurească.

Fanii seriei Call of Duty sunt unii dintre cei mai numeroşi din lume când vine vorba de jocuri video. Din acest motiv, foarte mulţi aşteaptă cu interes lansarea unui nou episod din franciză.

Noul CoD va purta numele de Call of Duty: Black Ops 3 şi va fi lansat pe 6 noiembrie 2015. Cum s-a întâmplat şi în trecut, acesta va fi cross-platform şi va avea parte de o lansare simultană pe PS4, Xbox One sau PC. Versiunile de PC şi console next gen vor fi realizate de Treyarch, în timp ce celelalte variante vor fi dezvoltate de un studio ce momentan a rămas necunoscut.

Pentru a calma un pic fanii seriei, cei de la Treyarch au publicat zilele trecute online un clip de 13 minute de gameplay din noul joc ce vă oferă întregul tutorial şi câteva minute de gameplay, pentru vă permite să înţelegeţi mai bine noua mecanică de acţiune.

În altă ordine de idei, merită să aveţi în vedere că publisherul Activision a dat deja drumul la iar dacă sunteţi dornici de investiţie, veţi avea parte de acces la un beta public, indiferent dacă veţi achiziţiona versiunea de Xbox One, PS4 sau PC. Cel mai probabil, open beta-ul va include 3 hărţi deschise de multiplayer, de dimensiuni diferite, dar nimic nu a fost confirmat oficial.

Alexandru Puiu
06:30 24.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video