Calendarul Google se transformă într-o mamă cicălitoare

Calendarul Google se transformă într-o mamă cicălitoare

O nouă opțiune disponibilă în cadrul calendarului de la Google îl transformă într-o listă de activități care ți-ar putea fi de mare folos. Tot ce trebuie să faci este să aplici hashtag-ul #todo și simpla ta listă se va transforma într-una de sarcini.

Unii experți recunosc faptul că ar trebui să-ți programezi sarcinile în calendar pentru a le duce la bun sfârșit. HashtagToDo se bazează pe acest principiu. Data viitoare când vei crea un nou text în Calendar, inserează #todo la final.

Potrivit celor de la Lifehacker, HashtagToDo recunoaște astfel că acel text este o listă de sarcini și adaugă o căsuță în fața acestuia, ce trebuie bifată odată îndeplinită sarcina.

Când ți-ai dus treaba la capăt, adaugă un X în căsuță. Dacă nu faci asta, HashtagToDo va considera că sarcina nu a fost îndeplinită și o reprogramează în mod automat pentru a doua zi. În traducere, se comportă ca o mamă cicălitoare care te bate la cap până îți faci toate treburile.

Partea frumoasă în utilizarea Calendarului Google precum o listă de sarcini este că acesta funcționează pe orice dispozitiv, sau orice aplicație terță conectată la acesta. Așadar, nu ai niciun motiv să nu te bucuri de noua opțiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: