08 sept. 2015 | 10:48

Calendarul Google se transformă într-o mamă cicălitoare

ACTUALITATE
Calendarul Google se transformă într-o mamă cicălitoare

O nouă opțiune disponibilă în cadrul calendarului de la Google îl transformă într-o listă de activități care ți-ar putea fi de mare folos. Tot ce trebuie să faci este să aplici hashtag-ul #todo și simpla ta listă se va transforma într-una de sarcini.

Unii experți recunosc faptul că ar trebui să-ți programezi sarcinile în calendar pentru a le duce la bun sfârșit. HashtagToDo se bazează pe acest principiu. Data viitoare când vei crea un nou text în Calendar, inserează #todo la final.

Potrivit celor de la Lifehacker, HashtagToDo recunoaște astfel că acel text este o listă de sarcini și adaugă o căsuță în fața acestuia, ce trebuie bifată odată îndeplinită sarcina.

Când ți-ai dus treaba la capăt, adaugă un X în căsuță. Dacă nu faci asta, HashtagToDo va considera că sarcina nu a fost îndeplinită și o reprogramează în mod automat pentru a doua zi. În traducere, se comportă ca o mamă cicălitoare care te bate la cap până îți faci toate treburile.

Partea frumoasă în utilizarea Calendarului Google precum o listă de sarcini este că acesta funcționează pe orice dispozitiv, sau orice aplicație terță conectată la acesta. Așadar, nu ai niciun motiv să nu te bucuri de noua opțiune.