Bomba din buzunar: iPhone-ul l-a băgat în spital

, 28 Feb, 11:35

Cazurile în care smartphone-urile explodează subit par să se fi înmuțit. În cazul de față este vorba despre un iPhone care și-a băgat posesorul în spital. 

Un bărbat din SUA a ajuns la urgențe cu arsuri grave după ce telefonul lui, un iPhone, a explodat în buzunarul pantalonilor.

Erik Johnson susține că s-a aplecat să-și ridice cheile, moment în care iPhone-ul a luat foc. ”Am auzit o pocnitură după care a început să iasă fum. După care m-a ars instant”, povește americanul, care și-a petrecut 10 zile în spital, cu arsuri de gradul doi și trei.

Johnson a încercat să-și scoată telefonul din buzunar, dar căldura emanată i-a topit buzunarul și singura cale de a scăpa de arsură a fost să-și smulgă pantalonii de pe el. ”Câteva persoane au zis că simțeau cum îmi arde corpul”, a declarat el.

Bărbatul spune că experiența prin care a trecut poate fi comparată cu marcarea unui taur cu fierul încins.

Situațiile de genul acesta se întâmplă atunci când utilizatorii folosesc încărcătoare sau baterii produse de companii terțe, însă Johnson susține că s-a folosit numai de încărcătorul inclus în cuti telefonului.

Culmea este că modelul folosit de bărbat nu este iPhone 6, model despre care se știe că se îndoaie (îndoirea bateriei ar fi putut cauza o astfel de explozie). Johnson avea in iPhone 5C, pe care îl puteți vedea în imaginea de mai jos.

iphone explodat

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail