07 aug. 2015 | 06:32

World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anunţat de Blizzard

VIDEO
World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anunţat de Blizzard

După ce a promis că va grăbi ritmul expansion pack-urilor pentru WoW, Blizzard a anunţat zilele trecute noul World of Warcraft Legion.

În aceste zile, în Koln, are loc Gamescom, o ocazie pentru marii dezvoltatori de jocuri să anunţe noile lor titluri. Printre acestea se numără şi noul World of Warcraft Legion, un expansion pack pentru unul dintre cele mai populare MMORPG-uri din toate timpurile. Contrar zvonurilor, dacă aţi fost un fan al poveştii din WoW, veţi fi încântaţi să aflaţi că noul Legion va continua scenariul din Burning Legion, încheiat cu The Burning Crusade.

Câteva misiuni în plus nu sunt însă suficiente pentru a justifica lansarea unui expansion pack. Ca urmare, merită să aveţi în vedere faptul că, cu această ocazie, nivelul maxim pentru un personaj va fi crescut de la 100 la 110. În continuare, dacă vreţi să săriţi direct la conţinutul proaspăt adăugat în joc veţi avea posibilitatea să cheltuiţi 100 de dolari pentru a vă creşte artificial personajul de la 1 la 100. Pe lângă câteva zone noi în joc pe care le puteţi explora, noi obiecte şi arme, precum Artifact Weapons, în World of Warcraft Legion va fi introdusă o clasă nouă de caractere. În contextul în care în ultimul expansion nu a existat aşa ceva, e bine de ştiut că, de acum, veţi putea face toate misiunile din joc cu un Demon Hunter, o clasă disponibilă doar pentru Night Elves şi Blood Elves.

Cum se întâmplă de obicei cu un nou joc Blizzard, momentan nu există o dată oficială de lansare pentru noul World of Warcraft Legion, în schimb ştim că va exista un beta disponibil până la finele acestui an. Până atunci însă, pentru a vă face o idee dacă merită sau nu să vă entuziasmaţi în legătură cu acest episod din WoW, urmăriţi clipurile alăturate.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele