Black Friday Pro: cinci reduceri de la F64 de care să profiți chiar acum

Black Friday Pro: cinci reduceri de la F64 de care să profiți chiar acum

Până la „vinerea neagra” tradițională, adică Black Friday 2015, mai avem aproape o lună, dar F64 a pregătit o altfel de sărbătoare a reducerilor. Cel mai mare magazin foto-video din România și Europa de Sud-Est, dă startul campaniei Black Friday Pro dedicată pasionaților de fotografie și profesioniștilor din acest domeniu.

Campania Black Friday Pro se va desfășura în perioada 23-25 octombrie 2015, astfel că profesioniștii și entuziaștii interesați de cele mai bune prețuri la cele mai performante camere foto, obiective sau blițuri vor avea suficient timp la dispoziție să le achiziționeze.

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt aparatele foto-video full frame și obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective și utrazoom-uri, dar nu sunt uitate nici obiectivele fixe luminoase.

Începând cu ora 00.00, promoțiile vor fi disponibile atât pe site-ul f64.ro, cât și în pe emag.ro. Astfel, cei care doresc un DSLR pot urmări reducerile AICI. Cei interesați de obiective le pot găsi AICI, iar cei ce doresc un mirrorless for găsi ofertele AICI.

Clienții F64 care au folosit mecanismul de whislist, cu care magazinul i-a obișnuit de câțiva ani, se pot bucura de reduceri încă de la ora 21.00 cu ocazia Black Friday Pro. Acestea sunt cinci produse care intră la reducere în această seară:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: