Black Friday 2015: Media Galaxy anunță rezultatele după cea mai lungă campanie de reduceri

Black Friday 2015: Media Galaxy anunță rezultatele după cea mai lungă campanie de reduceri

După două săptămâni de promoții cu ocazia Black Friday 2015, cei de la Media Galaxy au anunțat rezultatele oficiale.

Anul acesta, după cum știți, Media Galaxy a dat startul reducerilor cu ocazia Black Friday 2015 mai devreme decât celelalte magazine. Perioada promoțională este în desfășurare de două săptămâni, iar în data de 18 noiembrie, cu două zile înainte de debutul oficial Black Friday 2015, Media Galaxy a anunțat rezultatele înregistrate în ultima perioadă.

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015, în format live text, iar în acest articol, puteți vedea cateva produse bune de evitat.

Astfel, pe parcursul a 14 zile, site-ul magazinului a reușit să înregistreze nu mai puțin de 6,5 milioane de vizite. De asemenea, 20% din totalul vânzărilor au avut loc în mediul online, în condițiile în care cele mai importante reduceri au fost de 75%. În jur de 1.500 de produse au fost la reducere, iar în cele mai aglomerate perioade, traficul a fost chiar și de zece ori mai mare decât cel înregistrat în mod normal.

În ceea ce privește clienții, Media Galaxy a declarat că 70% sunt bărbați, în timp ce 30% sunt femei. În rândul bărbaților, cele mai populare produse au fost laptopurile de gaming, accesoriile de gaming și Smart TV-urile, în timp ce femeile au fost mai atrase de aspiratoare, smartphone-uri și uscătoare de păr. Mai mult decât atât, 84% dintre clienți au vârste cuprinse între 18 și 44 de ani.

Media Galaxy nu s-a ferit să explice de ce a ales să organizeze Black Friday 2015 pe parcursul unei întregi luni. Conform declarațiilor oficialilor din cadrul companiei, Media Galaxy a dorit să evite toate problemele legate de logistică, pe care le-a înfruntat anul trecut, atunci când unele produse au fost livrate chiar și la o lună de la înregistrarea comenzii.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: