Flanco a intrat în linie dreaptă pentru oferta Black Friday

Flanco a intrat în linie dreaptă pentru oferta Black Friday

Black Friday 2015 la Flanco începe vineri, 20 noiembrie, la ora 7.00. Retailerul a făcut public catalogul cu produse la reducere de Black Friday 2015.

update 21.36: Black Friday la eMAG vine cu o mare surpriză: lingouri de aur.

update joi 21.00: Flanco deja a înghețat site-ul, urmează trei zile de reduceri Black Friday – 20, 21 și 22 noiembrie. Bineînțeles, cheia eficienței în cumpărăturile din această campanie de oferte constă, simplu, în rapiditate. Sfatul direct al Flanco  este clar: asigură-te că ai cont, menține-te logat și… fii pe fază!

Vezi aici reducerile de Black Friday de până la 80%.

Black Friday Flanco

Reducerile de Black Friday 2015 la Flanco vor fi disponibile atât online cât și în cele 95 de magazine fizice din toată țara. Compania se așteaptă ca peste trei milioane de cumpărători să vizitez magazinele și site-ul.

Chiar dacă Black Friday 2015 la Flanco începe vineri, la ora 7.00, cei care au carduri de fidelitate pot cumpăra produsele din catalogul de reduceri Flanco începând de joi, între orele 10.00 și 19.00.

Aici puteți citi despre Black Friday 2015 la eMAG, iar aici găsiți mai multe detalii despre promoțiile Flanco.

Catalogul cu produse la reducere include televizoare, laptopuri, electrocasnice, aparate foto, smartphone-uri și tablete. Pe prima pagină găsim un smart TV Samsung cu rezoluție full HD și diagonală de 80 de centimetri, cu un preț redus cu 500 de lei. Tot acolo este și un telefon Samsung Galaxy S5, care are un preț mai mic cu 400 de lei, dar și o consolă Playstation 4 cu joc Uncharted, cu o reducere de 24%.

Black Friday la Flanco 2015 aduce reduceri și la periferice și la accesorii, dar și la electrocasnice mici.

Cu toate că retailerul a promis tăieri de preț de până la 80%, catalaogul de reduceri Flanco arată că majoritatea tăierilor sunt cuprinse între 20 și 50%.

Evident, există și produse cu reduceri de 80%, printre care această licență Bitdefender și acest selfie-stick.

Catalogul integral cu reduceri Flanco de Black Friday 2015 îl găsiți mai jos.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.

Catalog Flanco pentru Black Friday 2015