Black Friday la eMAG aduce reduceri la lingouri și monede de aur

Black Friday la eMAG aduce reduceri la lingouri și monede de aur

Black Friday la eMAG vine și anul acesta cu o surpriză. Printre produsele aflate la reducerile Black Friday 2015 la eMAG se vor număra și lingouri și monede de aur, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Update vineri 00.42: Newsletter-ul cu toate reducerile eMAG de Black Friday este disponibil aici.

Black Friday la eMAG aduce lingouri de aur de 24 karate și monede de aur de 22 karate, cu un discount de 10%, față de costul total al produsului respectiv, afișat în ziua precendentă campaniei, la ghișeele sucursalelor Piraeus Bank.

Valoarea totală a produselor din ofertă este de peste 1,5 milioane lei, iar valoarea totală a reducerii aplicate produselor, de peste 150.000 lei.

„În fiecare an, de Black Friday la eMAG, am adus în ofertă un produs inedit, care să arate că online se poate vinde și cumpăra orice. Am vândut în premieră autoturisme și carburanți, iar anul acesta, prin parteneriatul cu Piraeus Bank, vom avea în ofertă lingouri de aur, în continuare una dintre cele mai stabile monede de schimb de pe piețele internaționale”, declară Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Lingourile disponibile de Black Friday la eMAG sunt de 5, 10 și 20 grame, iar monedele de 7.9881 grame și pot fi cumpărate de pe site exclusiv cu cardul. Fiecare client poate cumpăra lingouri sau monede, pe care le adaugă în coș, ca și în cazul oricărui produs.

În ceea ce privește mecanismul de cumpărare, clienții vor primi automat un mesaj  imediat după plasarea comenzii. După achiziționarea produselor, clienții vor fi contactați de consultanții băncii Piraeus pentru a stabili pașii următori.

Toți cei care au achiziționat lingourile din cadrul ofertei de Black Friday la eMAG au posibilitatea de a ridica produsele de la sucursalele băncii sau de a le păstra în custodia băncii în anumite condiții.

Playtech te ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: