Bethesda nu va aduce Fallout 4 la Gamescom

Bethesda nu va aduce Fallout 4 la Gamescom

Seria Fallout de la Bethesda are o mulțime de susținători pe toate platformele de gaming. Încă de la lansarea lui Fallout New Vegas, la finalul anului 2010, aceștia așteaptă cu nerăbdare un nou titlu din această serie.

Fallout 4

Au trecut deja 4 ani de la ultimul titlul din seria Fallout, și chiar și acum când se apropie Gamescom, mulți din pasionații genului se așteptau ca producătorul să facă anunțul unui nou joc la Gamescom 2014. Următorul titlu ar purta în mod evident numele de Fallout 4, însă se pare că acesta nu va fi anunțat în cadrul conferinței de gaming din acest an. Peter Hines de la Bethesda a făcut un pas înainte și a infirmat toate zvonurile legate de Fallout 4 și Gamescom, menționând pe Twitter că singurele titluri prezentate în cadrul conferinței vor fi, Evil Within și Elder Scrools Online.

Dacă vă numărați printre fanii care s-au săturat să aștepte material nou de gameplay pentru Fallout, atât sub forma unor update-uri cât și a unui nou titlu, din păcate va trebui să mai așteptați, cel puțin până când Bethesda, studioul responsabil, va considera că e momentul să facă un anunț referitor la această franciză. Studioul nu este recunoscut ca unul care își ține prea mult fanii în suspan, așadar este posibil să aibă vreo surpriză pregătită. Speranța moare ultima nu?

Citește și: