Bayonetta este jocul online perfect pentru a vă distruge tastatura

Bayonetta este jocul online perfect pentru a vă distruge tastatura

Pentru că magia jocurilor de acum 20 de ani stătea într-un grad absurd de dificultate, s-ar putea să nu fiţi tentaţi să vă jucaţi versiunea online de .

Dacă aţi avut vreodată ocazia să vă jucaţi jocuri arcade pe o consolă Terminator sau Sega, cu siguranţă nu vă este străină o captură de ecran precum cea de mai sus. Nu de alta, dar jocurile erau fost similare pe vremea aceea, mai ales când venea vorba de muzică şi colorit.

După ce anul trecut cei de la au readus în actualitate franciza Bayonetta, prin lansarea jocului Bayonetta 2 pentru Wii U, acum discutăm din nou despre acelaşi nume. De această dată este vorba de primul titlu din serie portat online de cei de la Platinum Games. Acesta poate fi experimentat folosind browserul vostru preferat după ce aţi accesat platinumgames.co.jp. Dacă tipul de joc vă este străin, îl puteţi percepe ca fiind un shooter 2D. Interacţiunea cu personajul de pe ecran este banală, necesită doar apăsarea tastelor spaţiu pentru a sări şi enter pentru a împuşca, dar la scurt timp după ce v-aţi apucat, veţi realiza că aceasta este incredibil de frustrantă. Nu de alta, dar la câteva minute după ce aţi intrat în joc, ecranul va fi împăienjenit de monştri care vor să vă omoare.

Acelaşi dezvoltator a făcut o glumă de 1 aprilie pe marginea unei lansări similare în urmă cu aproximativ 5 ani. Deşi a durat atât de mult pentru a se materializa, e bine de ştiut că aveţi un nou mod prin care vă puteţi distruge tastatura.

Citește și: