Aţi fost fan Prison Break? Fox a anunţat continuarea poveştii

Aţi fost fan Prison Break? Fox a anunţat continuarea poveştii
06:50 07.08.2015

Deşi au trecut câţiva ani buni de la finalul ultimului sezon din Prison Break, se pare că interesul fanilor va sta la baza continuării poveştii.

În funcţie de vârsta pe care o aveţi, Prison Break s-ar putea să fi fost primul serial care v-a creat dependenţă şi unul dintre primele seriale moderne care au fost preluate de posturi de televiziune autohtone. În acelaşi timp, Prison Break se pare că se va număra printre puţinele seriale care au fost vreodată scoase de la naftalină pentru un nou sezon.

Cu toate acestea, oficialii Fox, postul de televiziune care a finanţat şi prima oară proiectul unei evadări spectaculoase din mai multe închisori, va aduce din nou în prim plan povestea fraţilor interpretaţi de Dominic Purcell şi Wentworth Miller. De această dată nu va fi vorba însă de un nou serial, ci doar de un singur sezon format din 10 episoade menite să atragă fanii care au sperat timp de aproape şase ani că vor mai vedea câteva aventuri cu aceleaşi caractere interesante.

Decizia a venit după ce statisticile au demonstrat că Prison Break este unul dintre serialele preferate ale abonaţilor la Netflix, fiind pe primul loc la capitolul seriale complet urmărite într-un timp incredibil de scurt. Merită menţionat că review-urile serialului, la momentul lansării, au fost împărţite, primele două sezoane fiind lăudate de critici, în timp ce ultimele două nu au mai fost capabile să genereze acelaşi entuziasm.

Momentan nu avem încă o dată de lansare pentru cele 10 episoade, dar după anunţul oficial din partea Fox şi confirmarea creatorului Paul Scheuring că tot el va scrie şi acest sezon, mai există prea puţin variabile până când ne vom bucura de o nouă evadare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI