ASUS Transformer Book T100HA este un 2 în 1 pentru orice buzunar și vine cu USB Type-C

ASUS Transformer Book T100HA este un 2 în 1 pentru orice buzunar și vine cu USB Type-C

ASUS a anunțat Transformer Book T100HA, o versiune complet nouă a celui mai bine vândut dispozitiv 2 în 1: Transformer Book T100.

Dispozitivele 2 în 1 capătă din ce în ce mai multă popularitate și este perfect normal. Când au apărut tabletele, vânzările de laptopuri au scăzut considerabil. Acum, lucrurile se echilibrează cât de cât. Vânzările de tablete au scăzut, cele de laptopuri au rămas constante, dar vânzările de dispozitive 2 în 1 sunt în creștere, pentru că îmbină portabilitatea unei tablete cu productivitatea pe care ți-o poate oferi un laptop.

Cei de la ASUS au numeroase gadgeturi pe acest segment, unul dintre cele mai frumoase și performante testate de noi fiind ASUS Transformer Book CHI, însă acela este destinat segmentului high-end.

Transformer Book T100HA vine să completeze segmentul midrange. Fiind mai ușor, având un profil mai subțire și oferind o autonomie de până la 12 ore, noul Transformer Book T100HA combină puterea unui laptop stilat cu ecran de 10.1 inci cu beneficiile unei tablete ultra-subțiri.

Îmbunătățirile și actualizările aduse noului dispozitiv îl plasează în topul celor mai dorite modele 2-in-1 de pe piață. Printre acestea se numără procesorul quad-core Intel Atom x5 ‘Cherry Trail’, noul sistem de operare Windows 10 cu asistentul Cortana și suportul pentru interfața adaptivă Windows 10 Continuum.

Fiind disponibil în patru culori vii (alb mătăsos, gri, bleu și roz), cu un capac placat cu metal și tastatură detașabilă, T100HA este companionul perfect pentru utilizatorii care au nevoie de un computer ușor și versatil, cu autonomie extinsă.

Suportul pentru Windows 10 Continuum înseamnă că interfața Windows se reconfigurează în mod automat pentru o tranziție fără reproș între modul laptop și modul tabletă. Tableta este cu 20% mai subțire decât cea a modelului precedent, măsurând numai 8.45 mm, iar greutatea nu depășește 580 de grame.

Transformer Book T100HA este prima tabletă cu Windows ce include noul conector USB Type-C, mai mic, mai ușor de utilizat, care permite rate de transfer USB 3.0 de 10 ori mai rapide decât USB 2.0. Portul Type-C este conceput să înlocuiască în viitorul apropiat portul USB original și să devină standard.

Gadgetul vine în mai multe versiuni, cu 2 sau 4GB RAM și cu 32, 64 sau 128GB spațiu de stocare. Display-ul este IPS HD, iar prețul variază între 1.699 și 1.999 lei.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: