Gama Asus Transformer Book Chi, lansată în România. Cele mai stilate gadgeturi 2-in-1

Gama Asus Transformer Book Chi, lansată în România. Cele mai stilate gadgeturi 2-in-1

Asus a lansat, joi, în România, gama de dispozitive 2-in-1 Asus Transformer Book Chi. Disponibile în trei dimensiuni, gadgeturile au specificații diferite, pentru nevoi diferite, dar beneficiază de același design stilat, dispun de procesoare Intel și funcționează cu Windows 8.1.

asus transformer book chi cover

Gama Chi cuprinde trei modele. Asus Transformer Book T300 Chi este versiunea cea mai performantă și tableta dispune și de cel mai mare ecran, de 12,5 inch. Sub display-ul cu rezoluție QHD (2560×1440) se ascunde un procesor Intel Core M, 8GB memorie RAM și un SSD de 128GB. Configurația ar trebui să facă față la sarcinile de zi cu zi fără probleme, dar vom testa acest aspect într-un review amănunțit. Tableta este construită din aluminiu și oferă o senzație foarte plăcută la atingere, iar combinată cu tastatura bluetooth inclusă în pachet poate fi folosită ca un laptop ultraportabil. Tastatura nu mai are baterie suplimentară incorporată, cum ne-a obișnuit Asus la alte modele Transformer Book, dar acumulatorul tabletei, spun producătorii, ar trebui să reziste până la 8 ore.

Asus Transformer Book T100 și T90 au configurații similare, dar există câteva diferențe. Mai exact, tableta T100 are un ecran cu diagonala de 10.1 inch și rezoluție full HD, iar T90 are un display de 8,9 inch cu rezoluție WXGA. Ambele vin cu tastatură la pachet, pentru a putea fi folosite pe post de netbook-uri în caz de nevoie și sunt dotate cu procesoare Intel Atom Z3775 și memorie RAM de 2GB. Sunt cele mai subțiri tablete cu Windows 8.1 și au design identic cu fratele lor mai mare, oferind aceeași senzație premium. Au spațiu de stocare de 32 sau 64 de GB și bateria ar trebui să țină mai mult de 10 ore. Modelul T100 va fi disponibil și într-o variantă cu LTE, pentru un spor de portabilitate.

Modelul Asus Transformer Book T300 Chi va costa în jur de 3.500 lei, iar T90 și T100 vor avea prețuri de la 2.500 lei în sus, în funcție de versiune și de conectivitate.

Asus a devenit deja un producător cu tradiție pe piața de dispozitive 2-in-1 și se pare că strategia a dat roade, având în vedere că din ce în ce mai multe persoane se orientează spre astfel de gadgeturi. Gadgeturile de tip 2-in-1 sunt ușor de cărat, pot fi folosite în mai multe moduri și sunt bune atât pentru multimedia, cât și pentru realizarea unor sarcini de serviciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: