Asus Pegasus 2 e lansat oficial și se anunță un phablet ieftin

Asus a anunțat oficial modelul Pegasus 2 în cadrul unui eveniment organizat de curând în China.

În urmă cu mai puțin de un an, taiwanezii de la Asus lansau pe piață modelul Pegasus X002. Deși respectivul dispozitiv nu s-a bucurat de o popularitate remarcabilă, aceștia au lansat de deja un succesor, denumit Pegasus 2. În ceea ce privește design-ul, nu sunt foarte multe lucruri de menționat. Telefonul beneficiază de o construcție din metal, Asus renunțând de această dată la butoanele pentru volum plasate pe spate.

De cealaltă parte, specificațiile par a fi demne de un telefon ”upper mid-range”. Ecranul cu o diagonală de 5,5 inci și o rezoluție Full HD ascunde un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 de biți, care va funcționa alături de 3GB RAM, și o baterie cu o capacitate de 3.030 mAh. Mai mult decât atât, cei de la Asus se pare că vor instala Android 5.1.1 cu interfața de utilizare ZenUI.

Camera foto de pe față va avea 13 megapixeli, iar cea de pe spate va avea nu mai puțin de 8 megapixeli. Asus Pegasus 2 va suporta două cartele SIM și va fi disponibil în două variante: una de culoare albă și una de culoarea aurului roz. După cum menționează și GSMArena, până la acest moment nu au fost publicate informații în legătură cu prețul sau disponibilitatea terminalului.

Citește și:
Etichete: