Assassin’s Creed Syndicate te plimbă prin adevărata Londră în stil parkour [VIDEO]

Dacă sunteţi un fan al jocurilor Assassin’s Creed şi aşteptaţi cu interes noul episod din serie, clipurile de mai jos s-ar putea să fie de interes.

Jocurile din seria Assassin’s Creed sunt impresionante din multe puncte de vedere, dar cea mai reprezentativă componentă este legată de parkour, sportul extrem al deplasării foarte rapide printr-un mediu urban.

Pentru a ne atrage atenţia asupra iminentului , cei de la Ubisoft s-au gândit să finanţeze un altfel de trailer a cărui acţiune se petrece în lumea reală. Acesta a fost realizat de Devin Graham, un YouTuber cunoscut şi sub pseudonimul Devin Super Tramps. Dacă numele vi se pare cunoscut, e din cauza faptului că este acelaşi individ care a creat clipuri parkour adevărate pe baza poveştilor din şi Assassin’s Creed Unity. Una peste alta, rezultatul este impresionant.

Luând în calcul faptul că acţiunea din Assassin’s Creed Syndicate se desfăşoară în Londra, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că şi acest clip pe care îl puteţi urmări mai jos vă arată o altă perspectivă asupra capitalei britanice. În definitiv, nici un oraş nu arată la fel când alergi, sari şi te caţeri cu o viteză ameţitoare. Dacă nu este foarte evident din acest scurt metraj, merită să aveţi în vedere că unul dintre asasini este femeie. Aceasta este o referinţă la faptul că în Syndicate, pentru prima oară într-un Assassin’s Creed, vă puteţi juca ca personaj feminin.

Assassin’s Creed Syndicate se va lansa oficial pe 23 octombrie 2015.

Alexandru Puiu
06:37 08.07.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video