Tot ce trebuie să ştiţi despre Assassin’s Creed: Syndicate, noul joc din serie [VIDEO]

Este oficial, următorul joc din populara franciză a celor de la Ubisoft va purta numele Assassin’s Creed: Syndicate, iar povestea sa se va desfăşura în

După un lung şir de zvonuri legat de direcţia pe care o va lua seria , cei de la Ubisoft au decis să facă publice astăzi un set stufos de informaţii şi trailere pe marginea noului titlu.

Povestea din Assassin’s Creed: Syndicate va avea loc în Londra victoriană pe la 1880. În centrul scenariului vor fi doi protagonişti, Jacob şi Evie Frye. Aceştia vor fi doi fraţi şi vor întruchipa o premieră în serie. Pentru prima dată veţi putea termina jocul cu un personaj de sex feminin, Evie.

Jocul va fi lansat exclusiv pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC începând cu 23 octombrie. Spre surprinderea fanilor, pe lângă lipsa suportului pentru consolele Xbox 360 şi PS3, oficialii Ubisoft au confirmat că acesta va fi unui din puţinele titluri din ultimii ani fără o componentă multiplayer.

Marc-Alexis Cote, directorul creativ al proiectului a motivat decizia afirmând că vrea să întoarcă seria la punctul de start de acum aproape opt ani. Rădăcinile conceptului Assassin’s Creed gravitează în jurul unei aventuri single player foarte bine puse la punct, iar acesta va fi punctul central din Syndicate.

Pentru a vă face o părere despre grafica din noul joc şi câteva elemente de gameplay, clipuri acestea au fost postate în ultimele 24 de ore pe canalul oficial de YouTube Assassin’s Creed.

 

Alexandru Puiu
12:15 13.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video